Ondernemersclub met hart voor theater. Ja! Ik doe mee...

Profiteer van bijzondere privileges


Wat krijgt u aangeboden als u lid wordt van De Rode Loper?

Korting op zaalhuur
Als u uw (personeels)evenement of vergadering in De Koornbeurs organiseert, krijgt u als lid van de Rode Loper een interessante korting. Offertes worden altijd op maat gemaakt, aangezien de mogelijkheden zeer divers zijn.

Deelname aan de RodeLoperDag
Eens per jaar organiseert het bestuur van De Rode Loper met de directie van De Koornbeurs een interessant evenement voor directies van deelnemende bedrijven. Kennis delen, nieuwe zaken en inzichten ontwikkelen rond bedrijfscultuur en natuurlijk plezier maken, interessante lezingen en workshops. De kosten hiervoor zullen variëren en zijn afh ankelijk van het programma.

Groepskorting
De bedrijven die zijn aangesloten bij de Rode Loper kunnen een mooie groepskorting krijgen als zij met hun personeel -als groep- naar een voorstelling willen. De korting betreft 15% bij een minimum van 5 mensen en geldt voor de voorstellingen op de lijst ‘Highlights’ die door De Koornbeurs wordt samengesteld. Het gaat om maximaal 2 voorstellingen per jaar. Dit kan gedurende het gehele jaar aangevraagd worden, zolang de voorstelling niet uitverkocht is.

De Koornbeurs biedt de aangesloten bedrijven
een mooi podium
Bedrijven worden namelijk op verschillende manieren en momenten voorgesteld aan ons publiek. Hiermee zorgen we voor meer zichtbaarheid van De Rode Loper en krijgen de bedrijven tegelijkertijd een plek om zichzelf te presenteren. De nieuwsbrief van De Koornbeurs wordt bijvoorbeeld elke maand 1 of 2x uitgebracht. De bedrijven die onderdeel vormen van De Rode Loper worden stuk voor stuk voorgesteld in de nieuwsbrief. Uw bedrijf kan, als u daar prijs op stelt, ook genoemd worden in onze socials en tijdens de voorvertoning van onze films.

Wilt u ook een steentje bijdragen?

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het Mee-Maken van Mooie Momenten in De Koornbeurs? De kosten zijn 1000 euro per jaar. Wij verwelkomen u graag tussen de andere prachtige bedrijven die al lid zijn! Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u zich aanmelden, neemt u dan contact op met één van de bestuursleden:

Lize Bakker 06-12912261 of lize@vrouwenvanstaal.nl

Roland Douma 06-12495478 of roland@dogroep.nl

Wilma van de Brug 06-19631917 of contact@joanvdbrug.nl